mandag den 30. april 2012

Dagens fangst - vol. 14

Jeg har igen handlet tyrkisk garn! Denne gang har jeg bestilt fra http://lavendels.onlyyarn.com/. Billigt, nemt og hurtigt. Faktisk var pakken allerede forsøgt leveret 25 timer efter bestilling (hvilket var i fredags). Jeg var dog ikke hjemme, så jeg bestilte den til aflevering i dag i stedet for.

Denne gang har jeg bestilt Angora Design i 'regnbuefarver'. Jeg har allerede strikket en vest til min datter i samme garn, dog i andre farver, og ved, at det er rigtig lækkert. Jeg kan dog se, at varianten i 'regnbuefarver' allerede er udsolgt. Den er vist populær. Jeg købte det, fordi kvaliteten er lækker og farverne smukke. Jeg har dog ikke noget specifikt projekt i tankerne for det endnu.

Og så har jeg bestilt noget merceriseret bomuld i en flot pink og en lyserød farve. Det ser smukt ud. Jeg har dog ikke prøvet at strikke med det endnu. Tænker, at jeg bl.a. skal strikke en sommerbluse til min datter i det.

Glæder mig rigtig meget til at komme i gang!

Og så købte jeg lige to dimser til at lave pomponer...


2 kommentarer:

 1. Hvor er det regnbue farvet garn bare smukt !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Jeg har elsket regnbuefarver, siden jeg var barn. Det vokser jeg nok aldrig fra. Hehe. Og min datter er også vild med dem, så jeg strikker nok noget til hende af dette garn.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...