lørdag den 8. februar 2014

Til mig selv! - Strømper med små snoninger på vej

Endelig er jeg gået i gang med at lave noget til mig selv, som det jo var planen her i februar. Hvis du vil læse mere om, hvad andre bloggere laver til sig selv denne måned, så kig på bloggene på listen, som du finder på Krea Krumspring.

Jeg strikkede et par enkle strømper med tynde snoninger til en veninde en julegave. Jeg var selv ret vild med dem, så nu har jeg fundet tøsefarvet strømpegarn frem og er gået i gang med et par til mig selv (!).

Jeg har været på arbejde hele aftenen og skal nu overnatte i rådighedsrummet. Jeg må gerne sove, men skal være parat, hvis der bliver brug for mig. Jeg kan bare ikke falde i søvn med det samme, så jeg bruger lige et par timer på at strikke foran fjernsynet.


6 kommentarer:

 1. Både mønster og farver bliver så lækre...

  Du får de hotteste fødder!

  SvarSlet
 2. Hvor er I søde, alle sammen. Tak :)

  SvarSlet
 3. Er det ikke svært at lave de snoninger? Det ser helt vildt fancy ud - men måske er det ikke så slemt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke svært, men det giver en god effekt, synes jeg. Læs med i dette indlæg, som jeg lige har postet, hvor jeg nederst i indlægget har beskrevet, hvordan de laves.
   http://www.bygj.dk/2014/02/til-mig-selv-strmper-med-sma-snoninger.html

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...