lørdag den 22. februar 2014

Snorlige

Dette har været en lærerig uge med to dages kursus i DGI-huset i Århus. Og så er det jo nærliggende at smutte igennem Bruuns Galleri og måske også ned ad gågaden efter endt kursusdag og før man tager bussen hjem igen.

Flere butikker har jeg været i, og jeg har købt ikke mindre end fem forskellige slags snor - i flere farver. Der er selvfølgelig mening med galskaben, men det skal jeg ikke komme ind på nu.

Lidt strømpegarn og et par andre småting blev det også til.


6 kommentarer:

 1. Sikke nogle interessante indkøb!
  Det bliver helt spændende, hvad det skal munde ud i, når nu der er en plan for det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Snorene er der helt klart planer for. Og jeg skal prøve mig frem og se, hvilke der fungerer bedst. Det andet er mere løst, men jeg har nogle idéer. ;)

   Slet
 2. Det er et dejligt sjal. Jeg blev helt bidt af mønsteret - og strikkede 3 stk. Jeg har strikket flere mønsterrapporter for at få sjalerne lidt større.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå, du blev bidt af det. Mønsteret er dejligt at strikke. Jeg overvejede at lave flere mønsterrapporter, da opskriften jo forklarer hvordan, men jeg turde ikke helt kaste mig ud i det. Var det helt ligetil, eller skulle du til at regne meget ud selv?

   Slet
 3. Hov - ramte et forkert indlæg med min kommentar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt i orden. Jeg kan se, hvor det hører hjemme. ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...