lørdag den 15. februar 2014

Jeg strikker sjal

Det er efterhånden en del år siden, jeg strikkede et rigtigt trekantet sjal med hulmønster. Dengang var det er færøsk sjal. Det er det ikke denne gang. Men det er dejlig udfordrende strik, hvilket jeg nyder en gang imellem.


6 kommentarer:

 1. Sådanne sjaler i hulmønster er også så smukke!

  Jeg har forsøgt mig med sådanne, men med forskelligt held.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dette er kun mit andet 'rigtige' sjal. Men jeg har øvet mig en hel del med at strikke hulmønster i de sidste par år, så det går (gik) faktisk godt.

   Slet
 2. Hulmønstersjaler er bare så kønne. Jeg ejer ikke selv et, måske skal jeg tage mig sammen til at få strikket det færøsjal, jeg altid har ønsket mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da. Dengang jeg strikkede et færøsk sjal, var jeg slet ikke så øvet i at strikke hulmønstre, som jeg er nul. Men det var ikke overvældende svært. Så det vil det slet ikke være for dig. Det drejer sig nok bare om at komme i gang, formoder jeg?

   Slet
 3. Jeg er vild med den farve du har valgt.....glæder mig til og se det færdigt.
  Har selv en del sjaler. De fleste strikket af en kær veninde. Islandsk brudesjal
  og prinsesse-sjalet hedder de. Elsker dem og synes de er så smukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også sjaler og har overhovedet ikke for mange, so jeg overvejer at strikke nogle til mig selv. Det er dette ikke, og derfor har jeg valgt den brune farve, som modtageren er glad for. Selv har jeg det temmelig blandet med brun. Men sådan er vi jo så forskellige ;) Og det lyder, som om din veninde er rigtig dygtig med de sjaler, hun har kastet sig ud i.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...