tirsdag den 4. februar 2014

Hvordan blogger du på farten? - iPhone App - Blogger

Forleden skrev jeg et lille indlæg om at strikke og blogge i bussen. Jeg blogger faktisk ret ofte på farten, og af nogle af  kommentarerne fremgik det, at det er der også andre, der gør. Men hvordan blogger du på farten?

Jeg bruger en app til min iPhone, som hedder Blogger. Den er selvfølgelig til blogspot blogs, og så vidt jeg husker, er den gratis at downloade. Jeg har i lang tid tænkt, at det gør de fleste nok. Men så gik det op for mig, at der også er andre måder at gøre det på, bl.a. via mail. Ikke fordi jeg har prøvet det.


Appen er i hvert fald nem og hurtig, og den har de basale funktioner, som man har brug for. Man kan så gå ind senere på computeren og rette endnu mere til, hvis indlægget ikke ser helt rigtigt ud. Man bruger billeder direkte fra telefonen og slipper dermed for at overføre.
Hvis man så alligevel vil oprette et indlæg fra computeren med billeder fra telefonen, kan man lægge billederne ind i et indlæg via Blogger appen og gemme som kladde, og så er de med det samme tilgængelige på nettet. Ikke noget bøvl med at gemme på computer og finde frem igen.
En svaghed ved appen er, at man ikke kan programmere udgivelsen af indlæg til et bestemt tidspunkt. Men dette kan man arbejde nogenlunde udenom ved at oprette indlægget som kladde og så - ved brug af få klik - at udgive det på et senere tidspunkt.
6 kommentarer:

 1. Jeg har også Blogger på min Smartphone, men jeg bruger den kun, når jeg er på ferie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt at have muligheden, når man er på ferie. Jeg bruger den også, hvis jeg skal blogge noget hurtigt, hvis computeren er optaget, jeg er udenfor i haven eller måske i en butik og vil dele et shoppe-tip, eller 'på farten'.

   Slet
 2. Som jeg husker, var der ikke Blogger App for et år siden - den gang har jeg undersøgt mulighed "at blogge på farten". Så jeg vidste ikke at de har lavet App'en. Den kan naturligvis bruges på IPad, det er slet ikke nemt at lave/redigere indlæg på iPad i den almindelige version. Tak for tippet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har måske undersøgt muligheden lige før, appen blev lavet. Jeg har i hvert fald brugt den i et goooodt stykke tid. Men rigtig dejligt, at du kan bruge tippet :)

   Slet
 3. kan man via appen linke tilhjemmesider?? kan jeg nemlig ikke finde ud af???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg desværre heller ikke. I hvert fald ikke på en ret elegant måde. Jeg kopierer bare URLen og sætter den ind. Når jeg så får adgang til en computer, redigerer jeg indlægget, så det ser lidt pænere ud.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...