mandag den 1. oktober 2012

Kager til min søns fødselsdag

For et par dage siden holdt vi børnefødselsdag for min søn. Og foruden det almindelige mad, skulle der jo være kage. Bær over med billederne, det ene er med mobil, og det andet et udklip fra et større billede. Jeg glemte at tage gode billeder bare af kagerne.
 
En fødselsdagskage med 3 lyst til at puste ud, skulle der selvfølgelig også være. Min søn er vild med dinosaurer, og jeg har heldigvis en udstikker i form af en dinosaur, så den brugte jeg til fondant i tre forskellige farver.
 
Endvidere lavede jeg græs af fondant. Jeg ville normalt bruge en hvidløgspresser til græsset, men den gik i stykker for ikke så lang tid siden, og jeg har ikke fået købt en ny, så jeg var nødt til at presse fondanten igennem et rivejern for at lave græsset. Det tog ret lang tid, men resultatet var helt ok.
 
Kagen er chokoladekage lagt sammen med chokolademousse. Smurt op med blå smørcreme med vanillesmag, så den ikkesmager så meget af smør. Til slut et drys blåt sukkerkrymmel.
 
Faktisk syntes jeg egentlig kagen kom til at ligne noget fra havets bund med søuhyrer. Men min søn sagde med det samme 'dinosaurkage', og så holdt vi fast i det. Og den smagte dejligt!
 
 
 
Desuden blev der bagt pæremuffins, som vi ofte bager. De er min søns yndlingsmuffins. Denne gang fik de osteglasur og krymmel på i forskellige 'drengefarver', og så er det jo pludselig cupcakes.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...