torsdag den 11. oktober 2012

Strikkemagasin 10 - 2012

 
I lørdags modtog jeg Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin nr. 10, 2012, med posten. Dejligt! Og jeg fandt da flere ting, som jeg godt kunne finde på at strikke, nu hvor efterårsferien nærmer sig og vejret er til at sidden indendøre med varm te på bordet i strikkepindene i hånden.
 
 
Denne sweater er flot, synes jeg. De mange mønstre og farveskiftene tiltaler mig. Og den ser ud til at være underholdende at strikke. Men jeg tvivler dog på, at jeg vil strikke den, da den nok vil se temmelig voluminøs ud på mig.
 
 
Hyggesokker! Ja tak! Jeg tager gerne imod to nye opskrifter på dejlige, varme sokker, som endda ser pæne ud.
 
 
Endnu en gang er der en cardigan, som tiltaler min datter. Jeg må snart tage mig sammen og strikke én til hende. Denne ser fin virkelig fin ud men enkel ud.
 
 
Dette tørklæde ser bare lækkert ud! Ikke farven - sennepsgult klæder mig bare ikke! Men jeg kan virkelig godt lide hulmønstret, størrelsen og de store farveskift.
 
 
En sweater til en gavtyv. Det var da lige noget for min søn! Jeg er ret vild med mønsteret, må jeg sige. Og den kan strikkes fra 4 år, så måske...
 
 
Og så var denne vest da et festligt indslag, som min datter godt kunne bruge til vinter.
 

Og nu er det, jeg tænker: "Hvor blev blad nr. 9 af?" Har andre fået det?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...