fredag den 12. oktober 2012

Dagens fangst - vol. 24

Jeg havde en dejlig fridag i går. Der var en del ærinder, så jeg fik fået tur i det gode vejr. Jeg hentede en pakke med garn og strikkepinde fra Impaz Garn på posthuset. Jeg købte noget krymmel og Dr. Oetker muffinsforme i den lokale brugs.
 
Og jeg var også forbi den lokale genbrugsbutik, hvor jeg ikke har været i et godt stykke tid. Og jeg fandt nogle småting til mig selv og børnene. På billederne fremgår kun ting, som kan bruges til noget kreativt.
 
Jeg fandt en stak gamle Ingelise magasiner. Ok, de er fra 2007 og 2008, så de er ikke retro. Men der var flere julenumre imellem, hvilket er perfekt på denne årstid. Så jeg snuppede hele ni magasiner. Desuden købte to rundpinde og fire Rösti æggebægre. De ser ud, som om nogen har brugt dem til farvelademaling, men de bliver helt sikkert fine igen, efter en tur i opvaskemaskinen.
 
 
Jeg fandt en rød strikket doily, som vi kan bruge til jul. Og så var der syv lillafarvede hæklede doilies, som jeg tænker, kan blive del af et eller andet projekt. Der er desværre pletter på nogle af dem, men hvis de ikke går af i vask, må jeg bare bruge resten. Og i det mindste har jeg fået et fint mønster at hækle ud fra. Men er det ikke et underligt antal at hækle: syv mellemlægsservietter? Måske hæklet af den samme person, som hæklede de syv mellemlægsservietter, jeg købte til påske?
 
 
Og så var der små plastikdyr til børnene. Et lille Schleich føl til min datter og nogle fine små dinosaurer til min søn. De kan jo sagtens blive en del af et krea-projekt, hvis eller når børnene bliver trætte af at lege med dem. Og til slut var der håndtag til en taske, som jeg kan strikke eller hækle en gang i fremtiden.
 
 
Garnet fra Impas er Drops Kid-Silk, som jeg er temmelig vild med. Jeg mangler det til tørklædet, som jeg er ved at strikke til mig selv. Og strikkepindene skal jeg bruge til en bolero, som jeg er ved at strikke til min datter.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...