mandag den 1. oktober 2012

Dagens fangst - vol. 23

Balletsæsonen er startet igen, som min datter og jeg tager igen ind til Århus indre by hver fredag. Sidste fredag shoppede vi mest fødselsdagsgaver til lillebror og børnetøj. Men en lille smule krea-grej blev det dog til.
 
Vi var forbi Panduro Hobby, hvor vi købte en æske sugarpaste i tre forskellige farver. Jeg brugte hele den ene farve og lidt af en anden til min søns fødselsdagskage. Og så snuppede jeg et gratis hæfte med opskrifter til at hækle et tæppe og en kurv i Zpagetti garn. Jeg har længe villet hækle et tæppe i lignende garn, så en vejledning er god at have, især med hensyn til garnforbrug og sådan.
 
Desuden var vi forbi Tiger-butikken, hvor vi købte en pakke perler og en hæklenål i et nummer, som jeg manglede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...