mandag den 22. oktober 2012

Så var den der igen...

Ja, det er så lige min garnreol, jeg snakker om. Jeg har sammenlignet dette billede fra i går med billedet i det sidste indlæg om garnreolen. Og denne gang er der altså sket noget. Læg især mærke til de nederste hylder. Ja, der er blevet fyldt op på nogle, men læg også mærke til farverne, så vil du se, at der faktisk er blevet fjernet garn siden sidst. Og det er blevet brugt til at strikke og hækle med!

3 kommentarer:

 1. Sikke et fantastisk lager du har af garn. Det er en super måde at opbevare det på. Kan du evt. huske hvor du har købt garnet i neon farver?

  SvarSlet
 2. Jeg har to slags garn i neonfarver: No. 1 fra Lammy Yarns og Bravo fra Schachenmaur SMC. Jeg har købt fra Stof og Stuff i Latirnerkvarteret i Århus og fra en anden butik i Århus City, jeg kan bare ikke huske hvilken. Jeg har dog også set det online f.eks. hos http://yarnfreak.dk/ og http://stof2000.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad mig lige nævne, at det er altså akrylgarn.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...