torsdag den 25. oktober 2012

Det er for dårligt!!!

Jeg har modtaget både det nye Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin og det nye Kreativ Strik med posten i dag. Og jeg er vildt sur nu!

Begge blade har fuldstændig samme indhold!!! Eneste forskel er forsiden. Er det mon for at vildlede køberne til at tro, der er tale om to forskellige blade?

Og desuden er der alt muligt kreativt som syning, papirklip og lignende i, som intet har med strik at gøre.

Bevares, det er fint at lave andet end at strikke, men når jeg køber et strikkemagasin, så forventer jeg hverken at skulle bruge karton, limpistol, nylonstrømper eller symaskine til at kreere de ting, der er opskrifter til i bladet.

Desuden mener jeg, at man som abonnent af begge blade bør slippe for at modtage - og betale! - det ene af bladene, når indholdet er identisk! Og det burde ske helt automatisk fra forlagets side.

Jeg overvejer faktisk at opsige abonnement på begge blade, så sur er jeg :(

 
Update - Jeg skrev til forlaget og klagede. De sagde, det var en fejl, at jeg havde modtaget begge blade, og at jeg kun skulle betale for det ene. Jeg har indtil videre besluttet at fortsætte med at abonnere på begge blade.

7 kommentarer:

 1. Skynd dig at skrive til forlaget at du er utilfreds!!! De skal da have det at vide. Jeg synes bestemt også det er for dårligt.

  SvarSlet
 2. Jeg har lige modtaget Burda, som denne gang er fyldt med alle slags kreative ting - og intet tøj??? På forsiden af dit Strikkemagasin, kan jeg se, at nogle af tingene også er i Burda :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. p.s. Jeg har lige skrevet til Burda, at jeg ikke synes, det er i orden - nævnte også dine magasiner - dog ikke dig

   Slet
  2. Hvor kontaktede du dem? På mail? Jeg har logget ind, men de gør det ikke nemt at kontakte dem, synes jeg.

   Slet
  3. Nej, det er ikke 'bare' lige.
   Jeg fandt mailadr til kundeservice:
   kundeservice@susema.dk
   og skrev dertil - har ikke fået svar tilbage :-(

   Slet
  4. Jeg har kontaktet dem og sagt, at jeg forventer at få bekræftelse på, at girokortet, der fulgte med det ene blad bare skal smides ud, uden at jeg skal forvente en rykker. Jeg har ikke opsagt abonnement endnu, men har sagt, at hvis jeg ser flere kopier fra det ene blad til det andet, så opsiger jeg begge abonnmenter.

   Og ja, de plejer faktisk at kopiere inspirationssiderne fra det ene blad til det andet, hvilket har irriteret mig i et stykke tid. Det nævnte jeg også.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...