tirsdag den 2. oktober 2012

Kreativ strik 3 - 2012

For et par uger siden blev jeg igen forkælet med et Kreativ Strik i min postkasse, det tredje i år, altså nr. 3, 2012.
 
Ved første gennemsyn, syntes jeg kun, jeg fandt én ting af interesse. Men efter at have bladret bladet igennem flere gange - blandt andet sammen med min datter - er der alligevel flere opskrifter, der vækker interessen.
 
 
Denne trøje i flotte farver og mønstre ville være noget for min søn, tror jeg. Dog er den lidt for stor i opskriften, så jeg ville være nødt til at formindske - hvis jeg da kan finde ud af det - eller venter, indtil han selv bliver større.
 
 
Denne poncho er lige noget for mig selv. Jeg elsker ponchoer og kan godt lide det anderledes snit på denne, som jo har ærmer. Dog ville jeg måske undlade stjernerne...
 
 
Denne poncho til piger fangede min opmærksomhed som det første i bladet. Og min datter faldt også for den med det samme. Så den bliver jeg nødt til at strikke til hende!
 
 
Jeg er ret fascineret af hæklet tøj for tiden, så naturligvis fangede denne bluse min opmærksomhed. Jeg er ikke sikker på, den ville klæde mig, men måske jeg alligevel kaster mig ud i den på et tidspunkt.
 
 
Min datter synes rigtig godt om disse ørevarmere. Måske skal jeg lave dem på et tidspunkt.
 
 
Min datter faldt også for denne vest. Hun er i det hele taget ret vild med veste. Det er jeg ikke så meget selv, men når hun nu ønsker sig den, så måske det bliver til noget på et tidspunkt.
 
 
Jeg faldt selv for farvesammensætningen i dette strikkede sæt. Og så ser det bare lækkert og blødt i og må være dejligt at putte sig i, når det bliver koldt snart.
 
 
Og så er jeg ret glad for oldemorfirkanter, så dette sæt kunne jeg godt finde på at lave til min datter. 'Men måske i nogle andre farver', som hun selv udtrykte det.
 
 
Og til slut tror jeg faktisk, at jeg skal strikke denne trøje til mig selv. Den ser bare så hyggelig ud!
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...