mandag den 18. juni 2012

Jeg hækler videre...

Ja, altså, jeg hækler videre på tæppet til min søn. Jeg har holdt en pause, imens jeg har lavet andre projekter, men nu er jeg gået i gang igen. Jeg er nu oppe på 95 firkanter (jeg regner med at skulle lave over 200), og på de fleste har jeg allerede hæftet enderne.

Jeg har hæklet i mange forskellige faver af strømpegarn, både printet og ensfarvet. Nedenfor ses et udvalg af de forskellige firkanter. Jeg har dog hæklet i mange flere farver, end det fremgår af billedet.

Jeg er ret vild med disse meget enkle hæklede firkanter. De er nemme og ret hurtige at lave, og ja, jeg kan bare li' dem!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...