lørdag den 9. juni 2012

Kreativ Strik 2 - 2012

Jeg tror allerede, det er et par uger siden, jeg fandt det sidste Kreativ Strik i min postkasse. Det var velkomment og længe ventet, for det kommer jo kun fire gange om året nu, så vidt jeg forstår. Denne gang er temaet 'Sommer'.

Magasinet indeholder jo mange opskrifter, hele 39 nye designs, står der, og mange er rigtig smukke. Dog fandt jeg dem denne gang ikke så anvendelige til mig selv og min familie. For eksempel var der rigtig mange smukke sommertoppe, både strikkede og hæklede, til kvinder, men jeg har på fornemmelsen, at mange af dem, nok ville være en smule små eller have forkert pasform til mig. Desuden strikker jeg nok mest til min datter, og der var altså ikke noget til børn.

Jeg synes, den hæklede top på forsiden er virkelig smuk. Men igen pasform og snit er nok ikke lige mig...


Denne hvide top kunne jeg måske finde på at strikke til mig selv, dog ville jeg ikke pynte den med perlemorsknapperne og sandsynligvis vælge en anden farve. Måske også med lidt længere ærmer?


Min datter var ret optaget af de strikkede tasker, som jeg også synes, er ret søde. Men jeg vil nok være tilbøjelig til bare at bruge opskriften som inspiration til noget andet. Jeg ligger ikke inde med hanke til tasker, så de skulle købes ind specielt til formålet.


De hæklede blomster er virkelig søde, synes jeg, og opskriften ser ret enkel ud. Der er jo nærmest uendelige muligheder for, hvad man kan bruge dem til.


Jeg var ret glad for snittet i denne cardigantop. Min mor huskede mig dog klogeligt på, at brombærmønstret er en 'dræber' at strikke. Det er smukt men udfordrende, da man ikke kan samle masker op igen ved fejl eller tabte masker, men at man er nødt til at trævle helt ned igen. Jeg strikkede en gang en babycardigan i mønsteret og lovede aldrig at gøre det igen. Men måske alligevel...


Denne top fangede selvfølgelig min opmærksomhed, da mønstret ligner hæklede oldemorfirkanter rigtig meget. Det er dog strikket. Og jeg tror slet ikke, toppen ville kæde mig. Men jeg har da lyst til at prøve at strikke mønsteret, så måske til et andet projekt...


Let's face i, jeg ville aldrig placere en brun eller beige pude i min sofa. Men jeg synes godt om mønstrene på de hæklede puder, og kunne godt finde på at hækle dem. Måske med en monteringspude med farvet betræk på indenunder det hæklede. Både Jysk og H&M Home har billige betræk til puder i alverdens farver.


Og så huskede disse hæklede betræk til glas og krukker mig om, at jeg jo har samlet glas, som står klar til samme formål...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...