lørdag den 23. juni 2012

Små projekter er nødvendige

Nogle gange er situationen bare ikke til de store og komplicerede projekter. I dag er jeg alene hjemme med skoldkopperamt 2-årig og overgearet 5-årig, og så skal jeg have gang i noget, som jeg kan strikke på i et par minutter og smide fra mig, når det bliver nødvendigt.

Nogen, der kan gætte, hvad dette bliver, når det er færdigt?

3 kommentarer:

 1. Uha så har du fast arbejde da. Måske et håndklædet? God bedring med den lille :0)

  SvarSlet
 2. Uha så har du fast arbejde da. Måske et håndklædet? God bedring med den lille :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Et godt gæt, men ikke helt rigtigt ;) Afsløringen ses her: http://gudrunjac.blogspot.dk/2012/06/barbie-kjole.html

   Og tak. Den lille har det heldigvis fint, er over det værste, og kan komme en kort dag i vuggestue i morgen. Nu er det vist også ved at være kedeligt at være hjemme med mor, selv om det kan være ret hyggeligt.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...