søndag den 17. juni 2012

Jeg har været på rov!

Ja, jeg har virkelig været på rov efter lækkert garn. Tre webshops har jeg besøgt og lavet bestillinger på i denne uge, og alt garnet ankom torsdag og fredag. Så lækkert! Alle tre webshops gave fremragende og hurtig service, så jeg vil helt klart anbefale dem alle tre.

Eventyrgarn - her handlede jeg lidt til normalpriser samt på udsalg
123knit - her handlede jeg på udsalg
Lavendels - her handlede jeg til normalpriser, men de har altid masser af gode tilbudLækkert lilla garn i 100% hør. Til et hemmeligt projekt.Bløøøøødt garn i petrol og sort. Jeg ville have købt kun petrol, men der var kun 4 nøgler tilbage i den farve, så jeg valgte at supplere med sort. Dette garn skal blive til et eller andet, sandsynligvis en trøje, til min søn.Lækkert koralrødt kidmohair, som blev købt bare fordi - det var nedsat og farven er flot! Jeg har ikke noget specifikt projekt i tankerne, men det bliver nok til noget til min datter, for farven klæder hende virkelig godt.


Lyserødt/rosa kidmohair til den tredje flæse på min datters famøse nederdel. Ja, jeg har skiftet mening igen (jeg glemte at få dette nøgle med på det første billede).


Dejligt blødt sort garn i 100% bomuld. Til et hemmeligt projekt.


Mørklilla kidmohair til et hemmeligt projekt.


To forskellige slags strømpegarn i grønlige nuancer. Begge skal bruges til lapper til det tæppe, jeg er ved at hækle til min søn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...