onsdag den 12. marts 2014

Til mig selv! Februar 2014 - Evaluering

Julie fra Krea Krumspring introducerede begrebet Til mig selv! som en udfordring for februar måned. Som en reaktion på at man i månederne op til jul ofte finder sig selv i gang med at kreere alt muligt til andre en sig selv. Dette er tilfældet for mig det meste af året. Og derfor sprang jeg på udfordringen med det samme, jeg så den.

Jeg havde tre projekter i tankerne, før måneden startede: cardigan, armvarmere og tørklæde. Ingen af dem blev til noget. Til gengæld strikkede jeg et par strømper, som jeg er rigtig glad for. Cardiganen er jeg måske kommet i gang med. Jeg skriver måske, da jeg er startet på et projekt, men jeg er slet ikke sikker på, at jeg gennemfører, da jeg er i tvivl om, hvorvidt det er noget, jeg kommer til at bruge. Tror, garnet er forkert. Jeg har endnu ikke vist billeder, men det vil jeg gøre, hvis jeg fortsætter. Jeg har stadig tanker om en lækker, strikket cardigan fra egen hånd.

I hemmelighed gik jeg lidt og drømte om, men havde ikke konkrete planer om, at komme i gang med at sy, og gerne sy noget til mig selv. Jeg synes, jeg ser så mange - både bloggere og kvinder i min private omgangskreds - sy lækre gevandter til sig selv. Det ville jeg gerne kunne. Og det skal jeg nok få lært på et tidspunkt. Men det blev ikke i februar 2014.

Spændende var det at følge med i, hvad andre bloggere lavede til sig selv denne måned. Hold da op, hvor var i produktive! Hvis du vil se hele listen, så kig over på Krea Krumspring, hvor der også er lavet status over måneden. Ligesom Julie har jeg lavet et tag til mine blogindlæg, som omhandler ting, jeg kreerer til mig selv.


Med venlig hilsen,

2 kommentarer:

  1. Jeg er sååå misundelig på dine sokker!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Det er sødt af dig at sige :) Sådan har jeg det også, når jeg ser, at du bare sådan lige (for sådan ser det ud for mig) syer en ny kjole. Hvor ville jeg ønske, jeg kunne.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...