søndag den 16. marts 2014

De seneste 9 - på Instagram

En kollage af de seneste ni af mine opslag på Instagram. Hæklet pude til min datter, strikket sjal til svigermor, hæklet krokodille og strikket balaklava til min søn - og så de to seneste hækleprojekter.


Jeg vil helst ikke gøre det til en vane at poste Instagram-kollager på bloggen. Men i dag gør jeg det, for jeg vil gerne gøre opmærksom på, at du har mulighed for at følge mig på Instagram.

Mit brugernavn er gudrunjac. Og jeg har efterhånden brugt Instagram aktivt i over et år. I perioder poster jeg meget. For det meste billeder af mine projekter - og lidt af børnene og min hverdag som sådan. Nogle af billederne kommer på bloggen men slet ikke alle.

Bruger du Instagram?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...