torsdag den 13. marts 2014

Vild med vimpler

Jeg er gået i produktionsmodus - på hyggebasis. Det er nødvendigt for at bevare zen, at jeg ikke stresser, selv om jeg gerne vil have hæklet nogle vimpelranker.

Jeg har gang i en masse bomuldsrester samt en del fra lageret også. Indtil videre har jeg hæklet - og hæftet ender på - 42 vimpler. Jeg vil gerne lave flere. Og så længe jeg lader lysten styre produktionen, er det ren fornøjelse.


4 kommentarer:

 1. Det er godt med sådan noget meditativ hækling

  SvarSlet
 2. Dejligt syn af regnbuefarver. Jeg er sikker på at det at hækle virker afstressende. Dog personligt bliver jeg træt af at hækle det samme, så lidt kreativitet sjal der også til. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan også godt blive træt af at hækle det samme hele tiden. Derfor har jeg pt gang i tre forskellige hækleprojekter og én gang strik. Men så længe, jeg ikke siger til mig selv, at nu SKAL jeg til at hækle vimpler, så får jeg faktisk lyst til det ret ofte.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...