lørdag den 8. marts 2014

En hemmelig ven

Jeg er medlem af en færøsk gruppe på Facebook, hvor jeg har fået tildelt en ven, som jeg skal sende en pakke til. Pakken skal indeholde noget håndarbejdsrelateret og må koste 50-100 kr med porto. Så det behøver ikke blive dyrt at være med.

Jeg sendte min pakke afsted for et stykke tid siden. Og i dag har jeg hentet min pakke på posthuset.

En dejlig pakke, som blandt andet indeholder færøsk uldgarn fra Navia, som er lidt svært at finde i Damnark. Og som også er meget dyrere i Danmark. Desuden modtog jeg fine knapper og en opskrift til en babycardigan, som er designet af færøske Rannvá Dávadóttir.

Og til sidst var der Cadbury Creme Eggs, som jeg er helt tosset med! Dem finder man heller ikke bare lige i Danmark. Hvis du ved, hvor de må købes, må du gerne give mig et tip om det.

Tusind tak, hemmelige veninde!


Jeg sendte selv en pakke til en hemmelig veninde på Færøerne. Den indeholdt garn med hør og nogle småting fra Søstrene Grene, som ikke findes på Færøerne. Nu bliver indholdet afsløret her. Jeg ved fra Facebook gruppen, at pakken er modtaget og faldt i god jord.


6 kommentarer:

 1. Det er søreme nogle flotte gaver, I får sendt til hinanden.
  Jeg kender godt de cremede æg fra Cadbury, jeg får bestilling på dem, hver gang jeg rejser til FO. Jeg er ikke selv ret vild med dem, men det er kæresten. Jeg kan desværre ikke fortælle, hvor du kan købe dem

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejlige gaver :)

   Cadbury Creme Eggs har jeg været helt vild med, siden jeg var barn. Jeg VIL have dem til påske. De store er faktisk endnu bedre og endnu mere vamle end disse små. Cadburys Mini Eggs er også gode. Dem har jeg fundet i DK nogle få gange.

   Slet
 2. Hvor hyggeligt med en hemmelig ven og en sjov ide :) Kender godt æggene, men har ikke set dem i Danmark

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var rigtig hyggeligt at få den hilsen fra hjemlandet. Vedkommende havde nok tænkt på, at når pakken skulle til DK, så var det velkomment med varer, som man kan savne her på fladlandet.

   Slet
 3. Jeg synes, at det er en fantastisk hyggelig klub. Det fik mig lige et split sekund til at savne Facebook. :) Bliver I ved med at sende til hindanden eller er det bare den ene gang?

  SvarSlet
  Svar
  1. I første omgang er det en engangsforestilling. Men man kan tilmelde sig en omgang mere. Der er også blevet startet kædebreve. Et med snailmail, som jeg følte mig fristet nok til at tilmelde mig. Og så ét i FBindbakke, men det deltager jeg ikke i. Som man nok husker fra gamle dage, så bliver markedet for kædebreve hurtigt mættet.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...