mandag den 17. marts 2014

Spytsplejsning - gør det hjemmefra!

Bare et lille tip herfra: når du strikker med magiske nøgler, så spytsplejs derhjemme. Vær ikke doven ligesom mig og tænk, at de ender kan du splejse, når du kommer til dem.

Jeg sidder i tog fra Århus til København og strikker med et hjemmelavet magisk nøgle af forskellige slags strømpegarn. Og jeg har lige været nødt til at spytte og splejse i offentlighed. Jeg satser på, at ingen så spytningen...


6 kommentarer:

 1. Hi- hi. Jeg har endnu ikke forsøgt mig med spytsplejse - og når jeg skal prøve - så vil jeg huske at gøre det i ensomhed. Du har formentlig vakt opmærksomhed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle sad og blundede omkring mig. Derfor gjorde jeg et forsøg - og prøvede at være diskret. ;)

   Slet
 2. Ih, jeg har stadig til gode at strikke med magiske nøgler - men det skal afprøves - og jeg kan forstå, at der skal spyttes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I aftes splejsede jeg med vand, og det fungerede fint. Men holder det mon i længden?

   Ja, magiske nøgler er sjove. Og man kan jo gøre det enkelt med bare et enkelt nøgle. Eller man kan bruge flere og strikke mønster.

   Slet
 3. Arggg ;-/ spytter altså ikke når jeg splejser ender, jeg bruger en kop vand

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det lyder lidt klamt, ikke? Men jeg har af kloge hoveder fået at vide, at der er et enzym i spyt, som får uldgarn til at klistre bedre sammen. Jeg synes, det fungerer godt. Men skulle der vise sig ikke at være hold i det, så går jeg også over til vand ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...