lørdag den 1. marts 2014

Fastelavn 2014 - Min datters kostume: Wonder Woman

Lad mig bare sige det med det samme, jeg har IKKE kreeret min datters kostume i år. Det er købt på eBay.

Min datter lagde ud med tre mulige valg (som jeg synes er ret seje):

  1. Willy Wonka fra 'Charlie og chokoladefabrikken, på grund af den seje stok og den flotte hat og frakke (og den sjove film)
  2. Den Sorte Svane fra balletten 'Svanesøen', fordi hun danser ballet og holder af netop den historie (og lidt inspireret af Belladotte)
  3. Wonder Woman, fordi hun er en sej superhelt i egen ret og ikke bare en kopi af en mandlig superhelt (som Spidergirl og Supergirl, som man kan købe kostumer til i legetøjsbutikkerne)

Hvis hun til slut havde valgt Willy Wonka, havde jeg nok haft problemer. Jeg kan ikke sy!

Den sorte svane ville ikke være noget problem, for hun har allerede den sejeste sorte balletdragt med seriøst struttende skørt. Så ville det have været et spørgsmål om at tilsætte hårpynt, fjer og andre sorte eller glitrende detaljer. Balletgearet er der styr på!

I sidste ende valgte hun Wonder Woman. Og så var det et spørgsmål om at finde kostumet på eBay, da det ikke findes i de gængse legetøjsbutikker i Danmark. Vi fandt det til en rimelig pris i England. Leveringen tog få dage. Og så viste kostumet sig at være i lidt bedre kvalitet, end kostumer vi tidligere har købt.

Smuk var hun, da hun drog afsted til fastelavnsfest fredag morgen. Med sminke og silkeblødt hår og god styr på tøjet.

Billedet blev taget, da jeg hentede hende fredag eftermiddag. Stadig smuk. Men noget mere forpjusket efter en hel dags leg, og nogle dele af kostumet (håndledsbeskyttere og overtræksstøvler) var taget af, da de havde hæmmet hendes leg. 


I sidste ende var datteren glad for valget af Wonder Woman. Bedste veninden var Supergirl, så de havde leget superhelte sammen hele dagen. Og det passede hende udmærket, at der ikke var andre i samme kostume.

Dog havde mange af børnene ikke genkendt Wonder Woman, så hun skulle forklare sin superhelt for dem. Men det passede hende vist udmærket at få den taletid - og den opmærksomhed. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...