onsdag den 19. marts 2014

Strik på væggen


I aftes så jeg denne fine udstilling af strikkede firkanter med færøske strikkemønstre. Jeg ved ikke, hvem der har strikket, eller i hvilken forbindelse. Men det kunne være strikkeprøver. Mønstrene er så fine, så hvorfor ikke vise dem frem?

8 kommentarer:

 1. Ej hvor fint, det er lige før jeg får lyst til at lave min egen lille udstilling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Min hjerne begyndte også med det samme at summe med idéer. Ingen først ud i livet endnu....

   Slet
 2. De er virkelig fine! Og inspirerende. Jeg vil så gerne være bedre til mønsterstrik, så det er bare at øve og øve og øve. Det med trådspændingen er bare så svært af en eller anden årsag. Der er bare så mange lækre mønstre i Norden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så mange fine mønstre. Og det er egentlig ret fascinerende, hvor mange forskellige mønstre, man kan strikke bare med to farver garn og over en lille antal masker og pinde.

   Trådspænding. Hm. Jeg har strikket meget mønsterstrik, selv om det er et stykke tid siden. Jeg synes at huske, at det faktisk ikke er nemt at opnå den rigtige trådspænding i små stykker strik, men at det faktisk er nemmere i bullen på en trøje en i f.eks. en lille lap som dem i indlægget. Men ja, øvelse gør mester.

   Og forresten, jeg var slet ikke klar over, at det hedder 'trådspænding'. Tak fordi du lærte mig et nyt ord :)

   Slet
 3. Det er da egentlig en god idé, det kunne måske få mig til at lave strikkeprøver ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Haha! Jeg er heller ikke vild med at lave strikkeprøver, men hvis de kan bruges til noget smukt...

   Slet
 4. Ej hvor er det sjovt at se dette!
  Det er min mor, som har lavet disse! - Hun hedder Eleina Hansen ;)
  Og hun blev rigtig glad over at se, kommentarerne som folk har skrevet hehe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar. Jeg var nødt til at vise billederne, for det var bare så fint med de strikkede stykker på væggen. Dejlig inspiration fra din mors hånd.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...