fredag den 5. september 2014

Kreashopping light

Datterens ballet er begyndt igen, hvilket betyder, at vi igen kommer ind til Århus midtby en gang om ugen. I går var vi forbi Søstrene Grene, hvor der rodede ret meget, fordi de var ved at gøre klar til en boligkampagne. Jeg mener, den skulle starte i dag. Bare uheldigt, at jeg var på arbejde. Mon der er nogle fine ting tilbage, når jeg kommer derind om et par uger? Næste uge er det nemlig manden, der ledsager datteren til ballet.

Jeg købte noget snor til mine kreationer, lædersnor i tre forskellige farver og noget coated bomuldssnor i grå. Der var mange flere farver at vælge imellem. Desuden fik jeg fyldt op af kobberfarvede stearinlys (ikke på billedet) og fandt nogle fine kobberfarvede papirclips, som også var i en større størrelse.

Vi var forbi Tiger-butikken i Busgaden, hvor jeg købte noget ensfarvet strømpegarn. Garnet er billigt og føles ikke ligeså lækkert som dyrere garn, og jeg ved endnu ikke, om det er godt i brug. Men jeg blev fristet af farven, og til den pris, skal det da prøves.

Forleden dag købte jeg fire nøgler strømpegarn i Bilka. Dét har jeg gode erfaringer med. Desuden går 2 kr fra hvert nøgle nu til et velgørende formål.


2 kommentarer:

  1. Sikke skønne indkøb, var i min lokale SG i fredags, og må indrømme, at jeg langt fra var så behersket som dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg plejer heller ikke at være ret behersket i SG. Og jeg shoppede også lige nogle andre ting end dem på billedet, men de kommer ikke ind under kreashopping, så dem viser jeg ikke lige ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...