søndag den 31. august 2014

En om'er

Tidligt i sommers strikkede jeg et betræk til en træbøjle til tøj. Jeg havde en idé om at strikke grå betræk til alle de træbøjler, jeg har fået samlet, og så hækle dem sammen i forskellige farver.

Længe har bøjlen hængt i mit skab, og jeg har kigget på den en gang imellem. Den fungerer efter hensigten - tøjet glider ikke af. Men jeg er ikke 'forelsket' i den, så den er og bliver en om'er.

Jeg har lige trævlet op og lagt garnet tilbage i reolen. Jeg regner med at lave betræk i nogle stærkere farver. Nu skal jeg så bare beslutte, om de skal hækles eller strikkes.

Har du lavet betræk til nogle af dine bøjler?


6 kommentarer:

 1. Jeg synes nu, den er pæn.
  Jeg har hæklet dybrøde betræk til bøjlerne i min entré, dem er jeg rigtig glad for

  SvarSlet
 2. Tak for det. Og den blev ok pæn. Men så farveløs :( Rødt lyder meget bedre.

  SvarSlet
 3. Måske er den gule bare for bleg til den grå? Ja, jeg ved det ikke - men det er en fantastisk idé under alle omstændigheder. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, den var helt klart for bleg. Jeg har ikke helt opgivet ideen om at bruge grå alligevel. Tænker lidt på striber....

   Slet
  2. Årh! Det lyder fedt!! Gid jeg havde nogle træbøjler...

   Slet
  3. Mine er vist alle fra den lokale genbrugs. Jeg kom dog til at give dem det tip at sælge de gode træbøjler i stedet bare at give dem væk, når de har for mange bøjler - og har det lidt ambivalent med det 😜

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...