onsdag den 24. september 2014

Det er bare for grimt!

Forleden fandt jeg ældgamle og nyere rester i tykt bomuldsgarn frem og tænkte, at jeg da ligeså godt kunne bruge dem til noget i stedet for at lade dem ligge og fylde.

Jeg har meget lyst til at hækle et tæppe, så det gik jeg i gang med. Og jeg besluttede mig for at lade farverne skifte helt tilfældigt, da der er tale om rester i mange forskellige størrelser og farver.

Jeg strikker og hækler sjældent i tyk bomuldstråd, og farverne bærer da også præg af, at jeg har haft en del af disse rester liggende siden halvfemserne.

Farvesammensætningen blev ikke køn - faktisk blev den ikke engang charmerende grim. Så nu har jeg besluttet mig for at trævle op igen og gøre endnu et forsøg, hvor jeg tager en smule mere styring over farverne.

Måske det var dråben, at jeg af flere forskellige mennesker blev spurgt, om jeg var ved at hækle det tyske flag? Ikke fordi jeg har noget imod det tyske flag, mit tæppe skal bare ikke være et flag. 


4 kommentarer:

 1. Haha... Du er sjov. :) Jeg kan ikke se det tyske flag, men måske er jeg bare for københavner-agtig. :)
  Jeg synes også, at det er flot! Men ja, måske skal du prøve at gruppere farverne lidt a la regnbue?

  SvarSlet
 2. Jeg synes ikke at det er grimt, men det ser ud til at resterne ikke er helt små da du har flere række med samme farve på det store tæppe, så er det måske lidt bedre at gruppere garnfarver. Det var sjov sammenligning med tyske flag :))

  SvarSlet
 3. Hvor er I søde, alle sammen. Men det ER trævlet op, og jeg ER begyndt på ny. Og indtil videre ser det bedre ud. Skal nok vise frem igen, når jeg når lidt længere.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...