lørdag den 6. september 2014

Strømper til mig selv!

Jeg er færdig med sæsonens første par strikkede strømper, som for øvrigt er til mig selv. Og jeg er ganske godt tilfreds. De sidder godt på fødderne, og farverne er fine!

Jeg brugte kun 55 gram af garnet Sock fra Qualitas på magic loop pind nr. 2,5. Garnet er sammensat og af løbelængde som det meste fine strømpegarn og lækkert at strikke med. Desuden er jeg ret vild med farverne - sort og multifarvet - som nok ikke helt fremgår af billedet. 


6 kommentarer:

 1. Hvor skønt med et par sokker til dig selv.
  Det er ret imponerende, at du kun har anvendt 55 gram. Det kan jeg ikke nøjes med, selvom jeg kun har en str. 34, så det må bestemt være et rigtigt fint garn - lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg undrer mig også over, at jeg har brugt så lidt garn. Jeg bruger str 40 og har brede fødder og ankler. Men de er fine i størrelsen og slet ikke stramme. Måske de bare er elastiske? Jeg plejer i hvert fald at bruge en hel del mere.

   Slet
 2. Lækre lune sokker...ikke mange gram du har brugt...mon ikke de er fordi de er i ribstrik de passer så godt ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker, du nok har ret. De sidder jo fint på fødderne, når de er strikket i rib. Nu må vi bare håbe, at de ikke pludselig bliver alt for små, når jeg vasker dem.....

   Slet
 3. Sidder her og fryser lidt om fødderne. Måske er det ved at være uld-sokketid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er jeg også begyndt at få det om aftenen. Og mine nye strømper er bare dejlige :)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...