mandag den 8. september 2014

Hæklede og strikkede tæpper

Jeg elsker at hygge mig på sofaen på en mørk aften med et barn ved hver side, manden i nærheden, og et dejligt, varmt tæppe over os. Eller på en fridag midt på ugen, hvor jeg nyder en kop te og mit håndarbejde og har et tæppe over benene.

Tæppet må gerne være hæklet eller strikket. Og jeg laver det gerne selv. Jeg har så mange idéer til tæpper, som jeg gerne vil lave. Men hvor mange tæpper har man brug for i et hjem?

Jeg tror ikke helt, vi er nået mætningspunktet endnu, men det er tæt på. Billedet nedenfor viser vores hæklede og strikkede tæpper. De to nederste har jeg ikke lavet selv, men de er dejlige alligevel. Foruden disse har vi også en smuk uldplaid og nogle billige fleeceplaider. Alle er gode til forskellige formål. 

Laver du selv tæpper?


2 kommentarer:

  1. Sikke skønne tæpper, du har lavet. Jeg har hæklet tre sengetæpper, et tæppe i restegarn og masser af babytæpper. I øjeblikket hækler jeg et rombetæppe til brug i stuen. Havde jeg tid, lavede jeg flere :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har set nogle rombetæpper, som er så smukke! Måske man skulle lave sådan ét ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...