mandag den 8. september 2014

Fordømte lus!

Jeg strikker ærmer til trøjen til min søn, som jeg har strikket på siden tidligere i sommer.

Jeg burger 'magic loop', og det går fint, efter jeg har vænnet mig til det. Jeg bruger ofte 'magic loop' til strømper men har aldrig strikket mønsterstrik på 'magic loop' før. Man skal lige holde styr på de mønstertråde og passe på, at man ikke kommer til at stramme for meget.

Men lusene! De er ved at tage livet af mig. Jeg tror aldrig, jeg vil strikke lus igen. Så irriterende. Hvis jeg ikke allerede havde strikket bullen - med lus - ville jeg trævle ærmet ned igen og strikke det op uden lus. Faktisk tror jeg ikke, trøjen ville være mindre flot af det. 

Men nu er jeg i gang, og jeg skal nok blive færdig. Forhåbentlig bliver det umagen værd.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...