fredag den 1. november 2013

Vinder fundet! - Skóleistar & garn giveaway

Så er vinderen fundet i denne giveaway. Der var mulighed for at få to lodder tilsammen. Der var 33 lodder i puljen, og vinderen var #15, som det fremgår af billedet.

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder

Tillykke til Anette med bloggen Bisserøv, som jeg allerede følger på Bloglovin med stor fornøjelse. Send mig din adresse, så sender jeg skóleistar og garn til dig hurtigst muligt. Jeg har også sendt Anette en mail for det tilfælde, at hun overser dette indlæg.

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle, som deltog. Jeg blev rigtig glad for at se flere faste læsere deltage - også flere, som jeg ved læser en gang imellem, men som ikke tidligere har meldt sig som faste læsere. Og tak til alle som tilmeldte sig, selv om det ikke var et krav for deltagelse.

2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...