lørdag den 9. november 2013

Læser du Mollie Makes?


Læser du magasinet Mollie Makes?

Jeg har tidligere downloadet nogle udgaver af Mollie Makes på min iPhone. Men helt ærligt, skærmen er noget lille til at få nogen fornøjelse ud af magasiner. Med en iPad var det måske anderledes, men sådan en har jeg endnu ikke købt.

Til gengæld købte jeg forleden dag for første gang papirudgaven af Mollie Makes. Indtil videre har jeg i Århus kun fundet det i Salling, så dér lagde jeg min vej forbi. 100 kr var prisen for magasinet, hvilket jeg synes, er temmelig meget for et magasin. Har du fundet det til en billigere pris? Måske abonnerer du?

Jeg har bladret magasinet og den medfølgende kalender (der var en årskalender med fine billeder sammen med det aktuelle nummer). Det er vældig hyggeligt og med masser af farvestrålende billeder. Jeg har ikke prøvet nogle af projekterne endnu, ej heller har jeg helt sat mig ind i, hvilke DIYs der egentlig er i bladet. Men jeg tænker, at jeg skal læse det grundigere. Og at jeg da skal have købt ét nummer mere om en måneds tid, for at se, om det er noget for mig.

Hvad synes du om Mollie Makes magasinet?

6 kommentarer:

 1. Jeg kender ikke bladet, men ved at google lidt må jeg sige, at det godt nok ser interessant og inspirerende ud!

  Jeg fandt dette link: http://www.myfavouritemagazines.co.uk/stitch-craft/mollie-makes-magazine-subscription/
  Jeg har ikke sat mig videre ind i det, men måske er det billigere at bestille det der. Jeg synes, at mange kreative tidsskrifter er dyre her i Danmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig i at kreative magasiner er dyre. Jeg vil tjekke dit link. Er ikke helt sikker på, om det er et, jeg har set før. Tak.

   Slet
 2. Jeg læser Mollie Makes. Jeg køber dem i Magasin i København for kr. 108,-

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha! Så er de knap 100kr, jeg skulle af med, jo en del mindre, selv om jeg stadig synes, det er dyrt.

   Slet
 3. Jeg læser også Mollie Makes, og køber dem hos Newsstand, mener de så koster omkring 75-80 kr. inklusiv porto.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det papirudgsven sendt til din adresse? For så vil jeg da lige tjekke det ud. Tak for tip.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...