søndag den 17. november 2013

Hæklet vimpelranke til min datter


I dag har jeg færdiggjort den hæklede vimpelranke til min datter, som jeg begyndte på for efterhånden nogle måneder siden. Jeg hæklede et par vimpler og lod det så ligge. Men da jeg genoptog hæklingen for ikke så mange dage siden, gik det hurtigt.

Jeg har nu hæklet 12 vimpler samt snoren, som holder dem sammen. Tilsammen har jeg brugt 84 gram bomuldsrester. Farverne er hvid, sort, rød og flere nuancer af pink. Og farvevalget blev taget ud fra, at det skulle være 'sådan lidt Monster High agtigt'. Desuden passer pink stadig godt til min datters værelse, hvor hun har rigtig mange tøsede ting.

Vimpelranken er endnu ikke hængt op. Datteren skal være med til at bestemme, hvor den skal hænge. Men hun er ikke hjemme lige nu. Jeg forestiller mig dog, at den kommer til at hænge foran vinduerne, ligesom lillebrors vimpelranke, som jeg har skrevet om i et tidligere indlæg.
4 kommentarer:

 1. Jeg synes, den er rigtig fin. Det er nogle gode farver, du har brugt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det skulle være Draculaura-farver. Når jeg ser billederne, tænker jeg, at et par grå vimpler ville have passet godt ind. Og så måske alligevel ikke, da grå vist ikke er en af min datters yndlingsfarver.

   Slet
 2. Ej, hvor er den flot og festlig :)

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...