tirsdag den 12. november 2013

Skóleistar i par


Denne gang er det endnu to par, der er klar til at komme videre til deres nye ejere. Disse skal sendes med post til varmere himmelstrøg. De fleste steder kan det blive fodkoldt en gang imellem, og så er det dejligt med uld på fødderne.Denne gang har jeg strikket en enklere tå, end jeg plejer. I princippet er jeg ret vild med enkelheden, men i praksis har jeg ikke udført det helt perfekt, da der er et lille gab imellem maskerne, som det også fremgår af billederne. Men jeg mener at have set, at det sker for stort set alle, der strikker denne slags tå.

Kender du et tip til, hvordan det undgås?


5 kommentarer:

 1. Jeg har ikke noget tip, desværre, men de ser enorm lækre ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg har selfølgelig prøvet dem på, og de føles dejlige.

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hvis man strikker 1 retmaske imellem indtagningerne kommer der ikke hul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg godt :) Jeg strikker ofte to masker imellem. Men jeg havde håbet, der var en måde at undgå at skulle gøre det. Jeg må vel bare acceptere, at det er sådan, det er. Tusind tak for tip. Skriv endelig igen en anden gang.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...