torsdag den 28. november 2013

Ændringer på bloggen

Jeg ved ikke, om I har lagt mærke til det, men bloggen har altså fået eget domæne. Jo da, det skete faktisk for et stykke tid siden. Blogspot adressen fungerer stadig, men den henviser automatisk til det nye domæne ByGJ.dk

Jeg havde en del overvejelser, før jeg købte det nye domæne. For egentlig synes jeg, at det er helt fint med et blogspot domæne. Når man ser det, er man med det samme klar over, at det drejer sig om en blog. Det er vældig praktisk, synes jeg. Men jeg valgte alligevel eget domæne med tanke på, at så er der større udviklingspotentiale. Jeg valgte et dk domæne, da jeg har tænkt mig at fortsætte med at skrive dansk og ikke satse på noget mere globalt - i hvert fald indtil videre.

Der har været et par sponsorerede indlæg. Og der vil komme nogle i fremtiden. De betaler bl.a. for domænet. Der kommer flere i fremtiden, men det er ikke meningen, at de skal komme ofte eller tæt på hinanden. Jeg vil forsøge at holde mig til emner, som er nogenlunde relevante for bloggens tema, eller for det at blogge eller være online. Sponsorerede giveaways kan også forekomme. Til gengæld har jeg indtil videre fjernet alle reklamer i sidepanelet.

Alle sponsorindlæg er mærket med etiketten 'sponsorindlæg' samt med teksten 'Sponsoreret indlæg' øverst i indlægget. Hvis jeg lovpriser eller anbefaler et produkt, en tjeneste eller andet, og det IKKE fremgår af teksten, at indlægget er sponsoreret, ja, så er indlægget alene opstået ud fra min egen begejstring, og der er ikke tale om skjult reklame.

Jeg har igen leget med vidgets - eller det modsatte! Jeg har fjernet nogle vidgets fra sidepanelet igen. Jeg syntes simpelthen, det blev for rodet. Så nu er der ryddet op. Og jeg har lagt nogle enkle sociale ikoner ind, så man stadig følge bloggen på forskellig vis.

De fine ikoner, der ser ret håndtegnede ud, har jeg fundet på bloggen dindin does..., hvor der også er en vejledning i, hvordan de kan bruges. En vejledning på dansk kan man finde på Blog Fantastisk.

Tak fordi du læste dette indlæg - og fordi du læser med på bloggen.

Med venlig hilsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...