mandag den 4. november 2013

Der strikkes i bussen


Strikker eller hækler du offentligt?

I morges skulle jeg på arbejde i 8000. Det indebærer godt en halv times inaktiv transport i kollektiv trafik. Ingen busskift, bare sidde samme sted i over en halv time.

Så jeg besluttede mig for at tage noget nemt strik med. Jeg har ofte hæklet i bybusser. Og i dag fik jeg bevist, at det også kan lade sig gøre at strikke. Jeg fik færdiggjort tåen på en skóleist.

8 kommentarer:

 1. Jo, jeg strikker gerne i både busser og tog. Og jeg synes, at man møder flere og flere, der trækker strikketøjet frem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre. Jeg ser nu aldrig nogen strikke i bybusserne i Århus. Og jeg gør det ikke ret tit selv. Oftere er det hæklenålen, der er med, men slet ikke hver gang...

   Slet
 2. Jeg har altid strikket offentligt, d.v.s i 55 år, der er blevet set skævt til mig, men det er jeg ligeglad med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver der ligefrem set skævt til dig? Det oplever jeg ikke i bybusser, toge o.l. Men jeg oplever det, hvis jeg tager strikketøjet frem til et møde. Også selv om det ikke forventes, at jeg skal sige noget. Det er som om folk ikke forstår, at man sagtens kan lytte (og kigge), selv om man sidder og strikker, for man vælger jo det ukomplicerede strik, der ikke kræver ret koncentration til sådan en lejlighed.

   Slet
 3. Ja jeg gør det også gerne - nogle kigger lidt, men det generer mig ikke. Hvorfor skulle det være 'ildeset'? Er det ikke bedre end at sidde fordybet i musik med ørebøffer på, totalt isoleret fra omverdenen? Ja jeg spørger bare :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig :) Men jeg mener nu, at vi har lov til at slappe af på den måde, som vi selv har brug for, når bare det ikke generer andre. Så er det ligemeget, om man strikker eller hører musik.

   Slet
 4. Uh ja, det gør jeg da - især hækling er dejlig nemt at have med. Skal bare passe på ikke at blive køresyg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hækling er nemt at have med, da man så kun har én hæklenål at koncentrere sig om, og ikke to strikkepinde. Små oldemorfirkanter er helt perfekte til at have med.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...