fredag den 26. april 2013

StitchMinder

Jeg vil gerne anbefale den lille iPhone app, som hedder StitchMinder. Den er helt gratis og meget enkel at bruge.

Den bruges til at tælle pinde, ind- eller udtagninger og lignende.

Jeg troede ikke, jeg havde brug for sådan en app. Men så sad jeg forleden aften i sofaen og strikkede, imens manden puttede børnene. Jeg skulle lave et bestemt antal indtagninger et bestemt antal gange. Min 'omdrejningstæller' lå i værelset, og jeg havde ikke lige papir og blyant ved hånden.

Da var det, jeg kom i tanker om denne app, som jeg downloadede for ikke så lang tid siden. Den fungerer upåklageligt og er meget nemmere end de andre metoder, jeg plejer at bruge. Så den vil jeg fortsætte med at bruge i fremtiden.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...