fredag den 19. april 2013

Nyt navn på bloggen

Jeg har i længere tid overvejet det, men syntes samtidig at det var lidt fjollet - at skifte navn på bloggen. I dag stod jeg så og skulle give navnet på min blog videre mundtligt, og det lød bare så tungt at sige GJKrea, og et par minutter senere var beslutningen taget i mit hoved. Der skulle nyt navn til!
 
Jeg har så valgt et navn, som måske ikke er så kreativt, men som jeg tror, de fleste vil have nemmere ved, mig selv inklusive. Det er baseret på mine initialer, GJ, som jeg i årevis har brugt online, og så har jeg bare tilføjet det populære 'by' foran. For jeg tænker, at netop fordi den konstruktion er temmelig populær for tiden, vil den også være nem for de fleste at bruge.
 
 
Så her har vi det - nyt navn og ny header på bloggen!
 
 
Velkommen til byGJ!


Med venlig hilsen,

2 kommentarer:

 1. Det passer perfekt til dig :)

  - og du hilser os også med et rigtig flot Guðrun i tern som bevæger sig - det kunne jeg tænke mig også at kunne lave ;)

  Du er rigtig god til alt muligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg rødmer helt. :) Animationen med mit navn lavede jeg for mange år siden. Jeg har en gammel hjemmeside, hvor mange navneanimationer er tilgængelige. Desværre ser det ud til, at jeg aldrig har animeret navnet Majken. Men tjek lige, om der er andre navne, du kan bruge på http://gjdesigns.dk/animatednames.shtml

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...