søndag den 21. april 2013

Magiske bønner?

Vi vælger at tro på, at det virker! Børnene og jeg. Vi købte to dåser med magiske bønner i Tiger forleden dag, og i går åbnede vi dem højtideligt, fandt bønnerne i dåsen og satte dem i rigtig dybde - og vandede. Børnene synes, det er vældig spændende, og det gør jeg egentlig også. Så bør der kun gå 5-7 dage, før vi ser noget spire.

2 kommentarer:

  1. Det synes jeg nu også er ret spændende - følger spændt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har nu vandet to gange, og der er stadig intet at se. Men der er også kun gået 4 dage. Min datter venter spændt på, at der er gået 5-7 dage ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...