onsdag den 24. april 2013

Bloggen har nu fået en Facebook-side!

Jeg har i dag oprettet en Facebook-side for bloggen. Det vil gøre det nemt for dig at se i din nyhedsoversigt, hvornår der er et nyt indlæg på bloggen. Samtidig vil jeg også bruge fb-siden til at dele links, pins o.l. som jeg finder interessante, men som jeg ikke vil spamme bloggen med. Jeg tror, det vil blive interessant at følge med. Og hvis ikke du synes det, så kan du da altid melde fra igen.

Det er nemt at være med. Bare klik på 'Synes godt om' knappen inde på Facebook-siden, som du finder her: https://www.facebook.com/bygjblog


Med venlig hilsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...