mandag den 15. april 2013

Passer de ind?

Jeg er ved at gøre klar til at sammenhækle tæppet til min søn. Jeg har lagt firkanterne på gulvet for at få overblik. Og nu er jeg kommet i tvivl om, hvorvidt den ene af farverne passer til. Det drejer sig om de lyseste af firkanterne på det øverste billede. Jeg vinder en række ved at beholde dem. Men jeg tænker, at de måske afviger for meget farvemæssigt. Hvad synes du?
7 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er pænt med de lyse firkanter, så tæppet ikke bliver alt for dunkelt

  SvarSlet
 2. Jeg tror også du vil blive glad for det med den lyse farve i. For at skabe lidt "spræl". Det ser rigtig fint ud!

  SvarSlet
 3. Jeg ville også beholde de lyse firkanter - tæppet bliver ligesom mere let i det:)

  SvarSlet
 4. De lyse firkanter MÅ være der, det er dem som giver tæppet "karakter/kant" - da jeg så dit tæppe og dit spørgsmål kom jeg til at tænke på brostenene i gågaden her i Tórshavn. Indimellem de almindelige brosten er der nogle keramik sten lavet af Guðrið Poulsen - mange tænker sikkert ikke over dem, mens de går der, men de er der altså og lyser op i alt det grå :)

  SvarSlet
 5. Jeg må også sige ...behold de lyse farver i tæppet , det er som om det giver mere spil farver imellem. Kh Birthe

  SvarSlet
 6. Tusind tak til jer alle, fordi I tog jer tid til at kigge og svare. Jeg fik også stor respons på Facebook. ALLE mente, at jeg skulle beholde de lyse firkanter. Så det gør jeg. Faktisk ER jeg kommet godt i gang med at hækle sammen. Billeder følger selvfølgelig af det færdige tæppe :)

  SvarSlet
 7. Enig, behold de lyse, træk evt noget af det lys med i kanten.
  kh Else Marie.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...