tirsdag den 25. september 2012

Strikket sjal i børnestørrelse

Første gang min datter var på Færøerne var til hendes første jul, hvor hun var 3½ måned gammel. Hun fik rigtig mange dejlige fødselsgaver og julegaver. Deriblandt var dette smukke, strikkede sjal i uld. Det er i børnestørrelse og kan bruges både som sjal og som tørklæde.
 
Sjalet er strikket af moren til en af mine barndomsveninder. Hun strikker de mest fantastiske sjaler (og andre ting, selvfølgelig). Jeg har også selv fået ét for mange år siden. Dette børnesjal værner jeg om og har også fået min datter til at passe godt på det. Er det ikke bare flot?
 
 

1 kommentar:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...