tirsdag den 18. september 2012

Dagens fangst - vol. 21

Jeg gik vist lidt amok i dag. Jeg var i Bilka og købte 4 bøger, to strikkebøger og to sybøger. De var billige men ser gode ud. Og når jeg kommer i gang med at bruge dem, kan det godt ske, der kommer nogle indlæg om dem.
 
Desuden var jeg lige forbi garnreolen og fik noget mere strømpegarn med hjem. De solgte 2 for 30 kr i dag af deres Bumbo strømpegarn, og der var også tilbud på andet garn. Jeg har tidligere prøvet dette strømpegarn, og det er udmærket.
 
Endvidere kom der en lille flaske symaskineolie og en lille dåse hobbymaling med hjem. Og endelig fik jeg købt en kortlæser, så jeg nu igen kan få billeder fra kameraet over på min pc. Dejligt!
 

Endvidere var den venlige postdame forbi, kort efter jeg kom hjem fra Bilka. Jeg ventede en pakke garn, som jeg havde bestilt fra Impaz Garn, og den var dejlig at åbne.

 
Der var blandt andet et par nøgler strømpegarn: Fantasy fra Sandnes Garn. Jeg har ikke brugt dette strømpegarn før, men jeg glæder mig til det, for det føles rigtig lækkert og blødt. Og farverne ser forrygende flotte ud.Så var der tre nøgler Kidsilk fra Drops, i tre af mine yndlingsfarver. Denne gang har jeg nemlig købt garn for at strikke noget til mig selv. Jeg glæder mig til at komme i gang!


 
Endvidere var der lilla Bommix Bamboo fra Hjertegarn. Garnet består af 70% bambus og 30% bomuld, og det føles rigtig lækkert. Det skal bruges til en bluse til min datter.
 
 
Til slut var der rødt hæklegarn. Jeg tænker på at hækle noget julepynt. Og jeg havde for første gang bestilt nogle sorte håndtag i bambus. De skal nok bruges til en hæklet taske.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...