torsdag den 6. september 2012

Stribet hættetrøje til min søn

Så blev jeg endelig færdig med den strikkede hættetrøje til min søn, som jeg omtalte i et tidligere indlæg for et par uger siden. Han har tålmodigt fulgt med i processen og var rigtig glad, da han fik lov til at tage den på her til morgen. Han poserede endda for kameraet på vej til børnehave.
 
Opskriften er fra et gammel blad, Ingelise's Strikke Magasin nr. 2, 2010.
Designerens navn er ikke opgivet.
 
Jeg har brugt et andet garn end det i opskriften, nemlig Soft Line fra Mayflower, som består af 50% superwash uld og 50% akryl mikrofibre. Det er virkelig lækkert og blødt. Dejligt at strikke med, og trøjen virker også lækker. Jeg brugte knap 4 nøgler i sort og knap 3 nøgler i petroleumsblå. Desuden har jeg til kanterne brugt en smule neongrønt akrylgarn af mærket Bravo fra SMC.
 
Størrelse: 4 år
Pinde: 3 og 3½
 
Størrelsen passer min søn fint. Den er lige stor nok til, at han nok kan bruge den i et halvt til et helt år, tænker jeg. Min søn bliver 3 år om tre uger. Han bruger generelt tøj, der passer til hans alder.
 
Trøjen var nem og underholdende at strikke. Men der var en hel del monteringsarbejde bagefter, også i forbindelse med hætten og lommen.
 


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...