søndag den 16. september 2012

Strikkeprøve...

Jeg er endnu en gang gået i gang med at strikke til min datter. Jeg er i gang med at prøve mig frem til, hvilket garn jeg skal bruge, da jeg ikke har garnet fra opskriften. Jeg er nået frem til den rigtige strikkefasthed, tror jeg, og nu er jeg ved at afprøve en farvekombination af to forskellige garner, for at se, om de giver et pænt resultat.
 
Da jeg endnu ikke ved, om dette er det rigtige garn, vil jeg endnu ikke afsløre, hvad det er, jeg vil strikke. Men det er igen noget rigtig tøset - og i min datters yndlingsfarver, som I kan se.
 
Desuden er jeg rendt ind i problemer med mit kamera. En dims, jeg bruger til at flytte billeder fra kamera til pc, er gået i stykker. Og indtil jeg får købt en ny dims, er jeg nødt til at bruge fotos fra min iPhone 4. Og de er bare ikke af samme kvalitet som billederne, taget med det rigtige kamera.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...