mandag den 24. september 2012

Dagens fangst - vol. 22

Forleden dag var jeg så heldig at skulle i Stof & Stil i forbindelse med mit arbejde. Sikken et slaraffenland! Og dog - jeg købte intet stof. Jeg kunne simpelthen ikke vælge. Men jeg kom hjem igen tungt belæsset med deres tre kataloger, som jeg har tænkt mig at læse i ro og mag herhjemme.
 
Og så blev det lige til fire nøgler strømpegarn. Et par knapper  til en bolero, som jeg er ved at strikke til min datter.
 
Og jeg købte også et symærke til min søns sweatpants, som har fået et hul lige midt på numsen. Han er glad for monstre og andre underlige væsener, så jeg håber, dette mærke vil gøre, at han stadig vil have bukserne på, selv om mor bliver nødt til at sy i dem. Det er nemlig et par rigtig dejlige bukser, især nu, hvor han er ved at vænne sig af med at bruge ble.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...