tirsdag den 1. maj 2012

Strikket sommerbluse

Da nederdelen, som jeg omtalte i morges, frustrerede mig, havde jeg jo brug for noget andet at strikke på. Så for et par aftener siden slog jeg masker op til en sommerbluse i bomuld, som er noget enklere at strikke. Den har jeg også haft med på arbejde et par nætter, og der har været lidt tid til at strikke en gang imellem, så jeg tror snart, blusen bliver færdig.

Den er til min datter, og de valgte pastelfarver skulle få én til at tænke på jordbær-, blåbær- og pistacie is. For at signalere sol og sommer. Opskriften er fra bogen 'Kæk og klassisk børnestrik' af Lene Holme Samsøe, som jeg lånte på biblioteket forleden dag.

Den er smækfyldt med gode opskrifter, så jeg har faktisk bestilt den på nettet. Jeg viser mere fra den, når jeg modtager den med posten. Jeg glæder mig rigtig meget til det.
Garnet er bomuldsgarn, som jeg har købt i Netto. Det grønne er økologisk, de andre to farver er almindeligt bomuldsgarn af samme løbelængde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...