tirsdag den 15. maj 2012

Babushka # 4

Denne Babushka har jeg købt i genbrug eller på QXL, jeg kan ikke helt huske det. Den er helt nyproduceret, og jeg fik den en del billigere, end lignende Babushkaer normalt koster i de trendy butikker.

Jeg kan li' den på grund af de fine farver, kombinationen af den klare røde farve og det sorte hår. Og desuden er den for mig at se en perfekt repræsentant for, hvordan den klassiske Babushka dukker ser ud i moderne fortolkning.

Desuden står den også fremme til jul, på grund af den flotte røde farve, og ser så fin ud sammen med mine julemands-babushkadukker.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...