tirsdag den 15. maj 2012

Strikkemagasin 5 - 2012

For få dage siden lå det nyeste nummer af Alt Om Håndarbejdes Strikkemagasin (nr. 5 - 2012) i min postkasse. Og det er jo altid velkomment!

Først bladrer jeg det selv igennem, og senere bladrer jeg det med min datter for at se, om der var noget, hun kunne tænke sig. Det er også en oplagt mulighed til at snakke om, at ting kan laves i andre farver end i bladet, samt at man kan variere opskrifterne selv. Hun er begyndt at blive vældig interesseret i de mange muligheder, man har med strik og hækling. Og det er jo dejligt!


Jeg synes, denne bluse er flot og kunne godt tænke mig at prøve at strikke den. Er dog temmelig sikker på, at farven ikke ville klæde mig, og er i tvivl om hvorvidt faconen gør. Måske jeg skulle lave den til en anden?
Min datter var vil med denne cardigan. Farven ville også være smuk til hende. Jeg er ikke selv så vild med at strikke cardigans. Jeg synes, det er dræbende at strikke alle de kanter. Men måske jeg bare skulle kaste mig ud i det alligevel?


Denne sweater ville være så sej til min støn, og opskriften er også til hans størrelse. Jeg er også helt vild med garnet. Helt klart en mulighed for et fremtidigt projekt.Og så var min mand vild med denne trøje! Dejligt, at der endelig er en strikket trøje, som han kunne tænke sig. Det er egentlig lang tid siden, jeg har strikket snoninger. Også en mulighed for et fremtidigt projekt.


Og så er der snoninger og strukturmønstre til drenge også. Denne opskrift er dog ikke i størrelse til min søn, så den må vente. Eller også må jeg strikke den til en anden.


Til sidst har jeg meget lyst til at strikke denne kjole til min datter. En fin sommerkjole, men jeg tror også, den vil være fin om vinteren bare med langærmet bluse og strømpebukser under. Min datter faldt underligt nok ikke for den med det samme, men hun snakkede noget om, at den måske bare skulle være i en anden farve - på trods af at lilla er en yndlingsfarve.


2 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt, jeg kiggede også bladet igennem og første tanke til mig selv, var netop samme trøje / bluse som du er faldet over. Jeg har tænkt meget over pasform også, samt materialevalg... jeg er måske ude i noget med en tynd tråd hør og på lidt tykkere pinde end nævnt i opskriften, så håber jeg lidt den kunne blive fin ud over en top og et par cowboybukser.

  Og ja - helt klart superflot herretrøje.

  I det hele taget et okay blad denne gang :-)

  God arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte så på hindbærrød, for det er en af mine yndlingsfarver, eller måske lilla. Og i en virkelig lækker kvalitet. Så ville den se godt ud til alle mine sorte bukser og nederdele. Men jeg ved nu ikke, om det bliver til noget...

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...