tirsdag den 22. maj 2012

Garnreol...

I går fik jeg endelig lov til at afprøve idéen med at have garn i min Benno-reol fra IKEA. Jeg har fået lagt det meste af bomuldsgarnet i reolen og også lidt andet. Jeg har dog stadig to fulde kurve stående. Men jeg fik sorteret og et bedre overblik over lageret, og det er jo altid dejligt.

Jeg synes, det ser flot ud med alle farverne. Det er vældig overskueligt. Og det er fristende at gå i gang med at lave noget med det fine garn, når det nu ligger og lokker på den måde.

Dog er jeg ikke helt overbevist om, hvor praktisk det er at have garnet i reolen. Børnene har endnu ikke forsøgt at lege med det, og kun tiden kan vise, om det bliver for fristende for dem. Men mon ikke, garnet samler vildt meget støv, når det ligger i reolen på denne måde.

Har du erfaringer med at have garn til at ligge i en ikke lukket reol i en almindelig dagligstue?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...