søndag den 20. maj 2012

Perleplader...

Forleden dag lykkedes det min datter at overtale mig til at lave perleplader sammen med hende. Det er ellers sjældent, jeg laver perleplader. Jeg synes virkelig godt om andres udfoldelser med perler på plade, men min tålmodighed holder bare ikke til at lave det særlig ofte.

Jeg er ellers ikke specielt utålmodig, når det kommer til håndarbejde. Men måske det er, fordi jeg kan sidde og hygge mig med det i sofaen, til forskel for perlepladerne, hvor man skal sidde ved bordet? Jeg ved det ikke. Men jeg nåede da at lave nogle blomster, før jeg blev forstyrret og blev nødt til at opgive. Pladen venter på at blive færdiggjort en anden dag...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...